Sever Voinescu, pe Facebook: Mai sunt membru PDL?

Sever Voinescu, pe Facebook: Mai sunt membru PDL?

Sever Voinescu s-a arătat, luni, nedumerit în privința apartenenței sale politice, postând pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj în care se întreabă dacă mai face parte din partid.

„Am ajuns acasă acum 10 minute, obosit din cale-afară. Azi, nici n-am avut vreme să aflu ce s-a întâmplat cu mine. Ştie cineva să-mi spună ce a decis BPN al PDL în legătură cu mine? Mai sunt membru PDL?”, a scris Sever Voinescu pe Facebook.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, că situaţia lui Sever Voinescu va fi lămurită în cadrul unei întâlniri pe care urmează să o aibă cu acesta.

„Nu mă preocupă, am mai spus-o, să dăm afară pe nimeni din partid. O să am o discuţie şi cu domnul Voinescu. Organizaţia de la Constanţa şi-a menţinut punctul de vedere (PDL Constanţa a cerut săptămâna trecută excluderea din partid a lui Sever Voinescu -n.r.), o să am o discuţie şi cu domnia sa. Sunt şi alte sancţiuni, avem nevoie de toţi oamenii. Nu l-am convocat astăzi (n.r. luni) la BPN. O să discut eu cu el pentru că nu mai este membru al Biroului Permanent”, a spus preşedintele PDL. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`