Andrei Chiliman: Nu cred că voi fi exclus din PNL. Este loc pentru toată lumea

Andrei Chiliman: Nu cred că voi fi exclus din PNL. Este loc pentru toată lumea

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, nu crede că va fi exclus din PNL, precizând că în partid “este loc pentru toată lumea”. Totodată, edilul a declarant că este „fals” faptul că ar face tot posibilul să iasă din PNL sau să fie dat afară.

Vreau să fac o precizare, pentru că au apărut tot felul de declaraţii, inclusiv ale preşedintelui partidului, cum că eu fac tot posibilul să ies din PNL, să fiu dat afară. (…) Nimic mai fals. În ultimii 23 de ani am muncit în PNL pentru ca PNL să ajungă un partid important, atât atunci când era bine PNL, cât şi atunci – mai ales atunci – când nu era bine şi era greu pentru PNL, şi am lucrat la imaginea pozitivă a partidului„, a afirmat Chiliman.  

Întrebat despre congresul PNL de la finalul lunii februarie, unde Crin Antonescu a susținut că se va clarifica conflictul dintre cei doi, Andrei Chiliman a declarat că e loc pentru toată lumea, informează Mediafax.

Nu eu am fost cel care am spus că nu este loc şi de Chiliman şi de mine în partid, ci a spus-o domnul Antonescu. Eu cred că într-un partid ca PNL e loc pentru toată lumea. Nu numai pentru dânsul şi pentru mine, dar şi pentru prietenii mai noi pe care i-a adus în partid şi i-a pus pe liste. Eu vă spun sincer că nu i-aş fi adus să îi pun pe liste, aşa că eu nu cred că voi fi dat afară din partid şi că îmi voi continua activitatea în PNL„, a spus sedilul Sectorului 1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie