Crin Antonescu: Congresul extraordinar al PNL va avea loc pe 22 februarie

Crin Antonescu: Congresul extraordinar al PNL va avea loc pe 22 februarie

Președintele PNL Crin Antonescu a declarat luni că Partidul Național Liberal va avea un congres extraordinar pe 22 februarie, la ora 10.00, în care se va stabili o nouă structură de conducere a partidului precum și un nou statut.

„S-a stabilit în unanimitate convocarea congresului extraordinar al PNL pe 22 februarie, la ora 10.00. Ordinea de zi va cuprinde raportul de activitate al structurilor de conducere ale partidului și dezbaterea unui nou statut. Totodată, s-a convocat un congres ordinar pentru 23 februarie, pentru alegerea unei noi conduceri”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul PNL a adăugat că primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost exlus din PNL, decizia fiind luată de conducerea PNL cu 156 voturi „pentru”, 17 „împotrivă”, iar 5 voturi au fost anulate.

Totodată, și vicepreședintele partidului Cornel Popa a demisionat din funcție, în semn de nemulțumire pentru că nu a mai fost menținută cererea de sancționare a lui Bot.
Crin Antonescu a spus că toate informațiile legate de excluderea din partid a unor politicieni sunt dezinformări, iar tensiunile din interiorul partidului amintinte sunt doar lucruri neclarificate între liderii PNL.

Crin Antonescu, despre alegerea noii conduceri PNL

Embed:

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`