Ludovic Orban: N-am făcut mișto de Dan Șova, a fost o postare drăguță

Ludovic Orban: N-am făcut mișto de Dan Șova, a fost o postare drăguță
Foto: B1 TV

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, la emisiunea „Talk B1” difuzată de B1 TV, că nu a făcut mișto pe seama ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Șova, vis-a-vis de postarea sa de pe Facebook, afirmând că a fost doar un text drăguț.

A fost așa, o postare drăguță. N-am făcut mișto, eu zic că a fost o postare apreciată de cei care au simțul umorului. Am spus și lucruri serioase. Marile proiecte sunt foarte importante pentru România, putem atrage investiții prin proiectele pe care le dezvoltăm„, a explicat Orban.

Acesta a adăugat că este important ca ministrul să aibă voința necesară unui astfel de mandat și să atragă oameni cu expertiză în domeniu.

Chiar dacă nu este inginer, la urma urmei depinde de voința efectivă pe care o are un om pus în situația de a conduce și de capacitatea sa de a atrage oameni care se pricep. Eu cu domnul Șova am avut o relație normală și de cele mai multe ori am fost de aceeași parte a baricadei„, a încheiat Ludovic Orban.

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a urat succes lui Dan Șova, ministrul delegat pentru Marile Proiecte, îndemnându-l să se apuce de treabă, acum, după ce a obținut Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale, sugerandu-i ca activități prioritare, spre exemplu, „colonizarea planetei Marte”. (Detalii AICI)

Ludovic Orban: N-am făcut mișto de Dan Șova

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)