Naționaliștii de la Londra avertizează: Milioane de români și bulgari ar putea invada Marea Britanie

Naționaliștii de la Londra avertizează: Milioane de români și bulgari ar putea invada Marea Britanie
Membrii partidului UKIP, de orientare naționalistă, avertizează că Marea Britanie ar putea fi invadată, în 2014, de milioane de români și bulgari, odată cu ridicarea restricțiile de pe piața muncii,...

Membrii partidului UKIP, de orientare naționalistă, avertizează că Marea Britanie ar putea fi invadată, în 2014, de milioane de români și bulgari, odată cu ridicarea restricțiile de pe piața muncii, informează Mediafax.

Liderul partidului, Nigel Farage, a afirmat că UKIP se teme că circa jumătate din populația României și Bulgariei ar putea veni în Marea Britanie în 2014.

Deschiderea porţilor pentru 29 de milioane de români şi bulgari se va dovedi o problemă majoră. Dacă aş fi bulgar, deja mi-aş face bagajele, pentru că jumătate din populaţia Bulgariei trăieşte în sărăcie. Şi nu sărăcie relativă – concepţia premierului David Cameron este că eşti sărac dacă nu ai două vehicule de teren -, ci sărăcie în adevăratul sens„, a spus Farage.

Acesta consideră că Marea Britanie ar trebui să adopte măsuri împotriva migrației, măsuri pentru limitarea ajutorului social și implementarea unui sistem eficient privind eliberarea permiselor de muncă.

Eu aş propune măsuri antiimigraţie, limitarea asistenţei sociale şi un sistem eficient de acordare a permiselor de muncă„, a încheiat liderul UKIP.

Restricțiile de pe piața britanică a muncii pentru români și bulgari vor fi eliminate începând cu decembrie 2013.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`