Caraş-Severin: Un şofer a fost înjunghiat de un adolescent pe care îl luase cu maşina de pe drum

Caraş-Severin: Un şofer a fost înjunghiat de un adolescent pe care îl luase cu maşina de pe drum

Un şofer de 48 de ani din judeţul Caraş-Severin a fost înjunghiat, luni, de un adolescent de 15 ani pe care îl luase cu maşina „la ocazie”, pe ruta Oraviţa-Reşiţa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, Ancuţa Ramona Cărbunaru, a precizat pentru Mediafax că la aproximativ cinci kilometri de intrarea în localitatea Lupac, tânărul l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit.

„La aproximativ cinci kilometri de intrarea în localitatea Lupac, tânărul de 15 ani, care fusese luat la ocazie de bărbatul de 48 de ani, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri de cuţit, deocamdată nu ştim câte lovituri. Cert este că şoferul ne-a declarat că a reuşit să sară din maşină pentru a se salva. Pasagerul său, tânărul de 15 ani, a întors maşina şi a plecat cu ea, abandonând-o în drum spre localitatea Dognecea”, a afirmat Cărbunaru.

Șoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa, starea acestuia de sănătate fiind stabilă. Adolescentul a fost identificat de poliţişti şi a fost dus la audieri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`