Ion Țiriac, în atenţia autorităţilor spaniole privind turneul de tenis din Caja Magica

Ion Țiriac, în atenţia autorităţilor spaniole privind turneul de tenis din Caja Magica
Ion Țiriac a intrat în atenţia autorităţilor spaniole. Acestea investigheză contracte pe care Ion Țiriac le-a făcut, dar și modul în care a obținut dreptul de a găzdui turneul de tenis în arena Caja Magica,...

Ion Țiriac a intrat în atenţia autorităţilor spaniole. Acestea investigheză contracte pe care Ion Țiriac le-a făcut, dar și modul în care a obținut dreptul de a găzdui turneul de tenis în arena Caja Magica, scrie presa spaniolă.

Jurnaliştii spanioli au dezvăluit că, în perioada în care acesta a fost primar al Madridului, Alberto Gallardon, bun prieten cu Ion Ţiriac, i-a oferit acestuia multe contracte avantajoase, românul câștigând în felul acesta câteva milioane de euro.

Ion Țiriac ar fi încasat peste 1 milion de euro doar pentru că a amplasat niște corturi lângă sala Caja Magica.

„Chiar nu aveam în tot orașul Madrid niște tehnicieni care puteau asambla niște corturi fără a apela la o companie intermediară condusă de Ion Țiriac? A trebuit să se plăteasca mai mult de 1 milion de euro către Tiriac pentru așa ceva?”, transmite Extraconfidencial.

Autoritățile spaniole vor să afle dacă Ion Țiriac a obținut în mod legal dreptul privind arena de 300 de milioane de euro, Caja Magica. De asemenea, se anchetează și contractul în baza căruia orașul Madrid sponsorizează turneul lui Țiriac cu 34 de milioane de euro până în 2021.

Fostul tenismen nu a făcut până acum niciun comentariu în legătură cu acest scandal în care a fost implicat.

Ion Țiriac, acuzat de fraudă în Spania

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`