Citroen închide filiala din România, iar importurile vor fi preluate de Trust Motors

Citroen închide filiala din România, iar importurile vor fi preluate de Trust Motors

Este oficial! Citroen își încheie activitatea în România. Plecarea Citroen din țara noastră devine oficială după ce angajații companiei au fost anunțați despre evoluția companiei: începând cu 1 februarie 2013, importatorul mărcii Citroen în România va fi Trust Motors SRL.

Semnarea contractului de importator și distribuitor pe piața din România dintre PSA Peugeot Citroen și Trust Motors SRL s-a concretizat săptămâna trecută. Compania românească mai deține un contract identic pentru marca Peugeot.

Angajații companiei Citroen vor fi preluați integral de Trust Motors, iar conform contractului semnat cu PSA, noul importator are obligația de menține totți angajații cel puțin până la data de 1 februarie 2014. De asemenea, Trust Motors va prelua integral toate contractele de dealeri pe care le-a avut Citroen România.

PSA Peugeot Citroen a decis să plece în urma crizei majore prin care trece piața auto din Europa și a scăderii masive a vânzărilor înregistrate în România, scrie AutoBis.

Trust Motors, importator Peugeot, este o companie cu capital românesc, acționar majoritar fiind Gheorghe Dolofan, cel care deține și compania Eurial, dealer al mărcii Peugeot.  

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:28 - Un copil de 13 ani a dispărut în timpul unei excursii cu clasa. Ultima oară a fost văzut în Sovata
21:21 - Inelul de logodnă a lui Meghan Markle ascunde o poveste inedită. Cât valorează bijuteria
21:14 - Primarul Ciprian Ciucu și-a publicat raportul de activitate pe primul mandat. Ce investiții a făcut în Sectorul 6
21:06 - Reacția Marei Bănică, după ce a văzut scene degradante cu Raluca Pastramă, surprinse chiar de fostul soț. „M-a marcat foarte tare ce am văzut”
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)