David Cameron: Ieșirea Marii Britanii din UE nu este de neimaginat

David Cameron: Ieșirea Marii Britanii din UE nu este de neimaginat
Premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat, miercuri, că ieșirea țării sale din Uniunea Europeană nu este ceva de neimaginat. Acesta este primul semnal de amploare dat de Cameron privind o potențială...

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat, miercuri, că ieșirea țării sale din Uniunea Europeană nu este ceva de neimaginat. Acesta este primul semnal de amploare dat de Cameron privind o potențială schimbare majoră pe viitor pentru Marea Britanie, informează Ziarul Financiar.

În mod clar, orice scenariu este posibil pentru Marea Britanie. Suntem responsabili de propriul nostru destin. Putem face propriile alegeri. Cred că alegerea pe care ar trebui s-o facem este să rămânem în UE, să fim membri ai pieţei unice şi să maximizăm influenţa noastră în Europa„, a spus Cameron.

Deși Cameron a spus că nu susține ideea ieșirii din UE, acesta a arătat că Marea Britanie este nemulțumită de relația cu UE privind anumite aspecte. Acesta a precizat că Londra trebuie să-și susțină punctele de vedere fără frică.

Anterior, David Cameron afirmase că odată cu aderarea la UE a mai multor țări, Marea Britanie va putea să-și rescrie termenii statului de membru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`