Vasile Blaga: Nu s-a cerut demisia conducerii PDL, singurii colegi care și-au anunțat demisia sunt Cristian Preda și Sever Voinescu

Vasile Blaga: Nu s-a cerut demisia conducerii PDL, singurii colegi care și-au anunțat demisia sunt Cristian Preda și Sever Voinescu

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la finalul Consiliului Director, că nu s-a cerut demisia Biroului Permanent în cadrul ședinței. Acesta a confirmat însă cele două demisii de la conducerea PDL, din partea lui Cristian Preda și a lui Sever Voinescu, spunând însă că Cezar Preda a fost convins să nu mai demisioneze.

”Nu am avut niciun coleg care să solicite demisia conducerii. L-am invitat la ședință pe domnul Cezar Preda, l-am rugat să revină, lucru care s-a și întâmplat. Doi colegi, Cristian Preda și Sever Voinescu și-au dat demisia, lui Sever Voinescu i s-a și cerut ulterior demisia”, a explicat președintele PDL.

Despre deciziile luate în cadrul Consiliului Director, liderul democrat liberal a anunțat analize în fiecare organizație județeană a PDL pe parcursul luniilor ianuarie și februarie.

”În 23 februarie se va întruni Consiliul Național de Coordonare care va stabili data unei convenții extraordinare, în luna mai, la care sper să participe un număr de 5.000 de colegi”, a explicat Blaga.

În ceea ce privește ARD, alianța electorală care a expirat duminică seară, după alegeri, Blaga a spus că își dorește un parcurs comun în continuare cu partidele din Alianță.

Vasile Blaga: Nu s-a cerut demisia conducerii PDL

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`