Un microbuz a derapat în Râmnicu Vâlcea din cauza poleiului: Nouă persoane au fost rănite

Un microbuz a derapat în Râmnicu Vâlcea din cauza poleiului: Nouă persoane au fost rănite

Un accident rutier a avut loc, joi, în Râmnicu Vâlcea, după ce un microbuz a derapat din cauza poleiului. Șoferului microbuzului a pierdut astfel controlul volanului, a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu o autoutilitară.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, nouă persoane au fost rănite în accident, dar toate victimile sunt în stare stabilă.

O ambulanță a intervenit de urgență la locul accidentului, iar 7 persoane au fost duse la spital.

Incidentul a avut loc pe drumul județean 730F, în localitatea Râmnicu Vâlcea.

„Sunt nouă victime, dintre care două în stare gravă, toţi răniţii sunt din microbuz, iar cei în stare gravă erau pe scaunele din faţă ale maşinii. Din primele cercetări rezultă că în microbuz erau 15 pasageri, fiind o cursă locală care făcea legătură între Runcu şi Râmnicu Vâlcea. Impactul dintre cele două maşini a avut loc după ce microbuzul a intrat pe contrasens în timp ce cobora o pantă pe DJ 703 F, între localităţile Fedeleşoiu şi Runcu, pe un carosabil acoperit cu zăpadă, şoferul pierzând controlul volanului într-o curbă la dreapta. În acest moment traficul rutier în zonă este blocat, iar şoferul urmează să fie verificat cu etilotestul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, agent principal Loredana Sandu, pentru Mediafax.

Vâlcea: 11 persoane rănite în accident de microbuz

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:28 - Un copil de 13 ani a dispărut în timpul unei excursii cu clasa. Ultima oară a fost văzut în Sovata
21:21 - Inelul de logodnă a lui Meghan Markle ascunde o poveste inedită. Cât valorează bijuteria
21:14 - Primarul Ciprian Ciucu și-a publicat raportul de activitate pe primul mandat. Ce investiții a făcut în Sectorul 6
21:06 - Reacția Marei Bănică, după ce a văzut scene degradante cu Raluca Pastramă, surprinse chiar de fostul soț. „M-a marcat foarte tare ce am văzut”
20:57 - Copilul care a tras cu arma în trafic era cu mama lui în mașină. S-a ales cu dosar penal
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)