Ministrul Comunicațiilor, Dan Nica: Desemnarea premierului Ponta este o urgență

Ministrul Comunicațiilor, Dan Nica: Desemnarea premierului Ponta este o urgență

Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor, deputatul PSD Dan Nica, a declarat, marți, că Traian Băsescu nu trebuie să întârzie desemnarea lui Victor Ponta premier deoarece aceasta este ”o urgență”.

”Toată lumea știe că România are nevoie urgentă de un guvern care să intre cu un buget în Parlament, vine delegația FMI, țara are nevoie de buget în ianuarie, toată lumea așteaptă banii de investiții. Orice întârziere presupune pierderi mari în special la investiții. Din punctul meu de vedere, desemnarea premierului Ponta este o urgență”, a spus Nica.

Ministrul a vorbit și despre eventuala alianță USL cu UDMR, explicând că PSD are un punct de vedere comun cu PNL.  ”Avem un punct de vedere comun cu PNL în ce privește discuțiile cu UDMR. Este acela pe care l-a susținut premierul ieri. Nu s-a schimbat și nici nu este un punct de vedere singular. A fost un punct de vedere asumat cu PNL”, a mai spus Nica.

Întrebat dacă va face parte și din viitorul cabinet, Nica a explicat că acest lucru depinde de premier și de partid.

Dan Nica: Băsescu nu poate amâna desemnarea lui Ponta premier

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare