Tăriceanu, Chiliman și Orban au votat împreună "pentru ieșirea din criza politică" și "împotriva hoției"

Tăriceanu, Chiliman și Orban au votat împreună "pentru ieșirea din criza politică" și "împotriva hoției"
Foto: mediafax.ro

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a votat, duminică dimineaţă, împreună cu fostul ministru al Transporturilor Ludovic Orban şi cu primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, precizând că doreşte „soluţii pentru ieşirea din criză” şi încheierea disputelor politice din ultimii ani, scrie Mediafax.

„Am votat pentru victoria USL, am votat cu convingerea că acesta este un moment în care România trebuie să pornească pe un nou drum, pe un drumul ieşirii din criza economică, ieşirii din criza politică şi socială în care se află de peste trei ani şi jumătate. Trebuie să pornească pe un drum care este în direcţia aşteptărilor cetăţenilor, care s-au săturat de dispute şi certuri politice prelungite, de instabilitate, de incertitudine de un viitor care nu se configurează aşa cum oamenii şi-l aşteaptă – un viitor mai bun, mai normal”, a declarat Tăriceanu.

Fostul premier a adăugat că a votat pentru ca România să-și găsească drumul către valorile democratice, către partenerii europeni și transatlantici „cu care România a reuşit să se elibereze de sub povara comunismului”.

Fostul ministru al Transporturilor a precizat că a votat „împotriva mitocăniei, împotriva hoţiei, împotriva abuzului, împotriva arbitrariului şi împotriva sfidării cetăţenilor”.

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat că votul său a fost pentru soluţiile de ieşire din criza economică şi împotriva „bătăliilor politicianiste”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem