Spaima bărbaților a murit! Nimfomana care a supus bărbații la zeci de ore de orgii a murit de la prea mult sex

Spaima bărbaților a murit! Nimfomana care a supus bărbații la zeci de ore de orgii a murit de la prea mult sex
O nimfomană din Germania, care a fost arestată anul acesta după ce a ținut prizonieri mai mulți bărbați pe care i-a obligat la perversiuni sexuale, a fost găsită moartă în casa ei, scrie Daily Mail.Nemțoaica...

O nimfomană din Germania, care a fost arestată anul acesta după ce a ținut prizonieri mai mulți bărbați pe care i-a obligat la perversiuni sexuale, a fost găsită moartă în casa ei, scrie Daily Mail.

Nemțoaica Antje Crapnik, de 47 ani, și-a obligat prima „pradă” să facă sex de 8 ori într-o noapte. Când a avut ocazia să fugă, bărbatul disperat a sărit de pe balconul ei, îmbrăcat doar în chiloți.

Un african, de 36 de ani, a fost găsit plângând de durere în fața casei ei din Munich, după ce femeia l-a solicitat pentru sex timp de 36 de ore.

„Am întâlnit-o în autobuz şi m-a invitat pe la ea. A fost un iad. Nici nu mai pot merge. Ajutaţi-mă, vă rog!”, declarase atunci bărbatul.

Săptămâna trecută, nimfomana a fost găsită moartă în pat, lângă ultimul său iubit.

Bărbatul, vecinul nemțoaicei, a sunat la Poliție imediat cum s-a trezit, când i s-a părut ciudat că femeia nu mai trăgea de el pentru sex.

„Mă gândeam că s-a întâmplat ceva, pentru că sexul era primul lucrul pe care şi-l dorea dimineaţa”, a declarat ultimul iubit al femeii.

Mama Antjei Crapnik a declarat că fata ei avea probleme psihice, pentru că avea nevoie de sex de mai mult de 10 ori pe zi.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează ca în urma autopsiei să se determine dacă sexul a contribuit la moartea sa.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”
18:46 - Lasconi: S-a ajuns la un record istoric de împrumuturi. Ciolacii nu au de gând să oprească această risipă. Dacă îi lăsăm să câștige alegerile, de anul viitor vom avea cu toții taxe și prețuri și mai mari
18:41 - Doi români stabiliți în Italia au fost șocați de prețurile dintr-un supermarket de la noi: „E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem”