Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se reunește pentru a dezbate cazul deputatului PSD Ion Stan

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se reunește pentru a dezbate cazul deputatului PSD Ion Stan

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va reuni miercuri, la ora 10:00, pentru a discuta cazul deputatului PSD Ion Stan. Ministerul Justiţiei a transmis cererea de avizare a arestării preventive a deputatului, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, va dispune măsurile procedurale pentru ca cererea Ministerului Justiţiei să fie introdusă cu prioritate pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor de mâine.

Stan a fost audiat de 3 ori până acum, în dosarul în care este acuzat că a luat bani pentru campanie, promiţând în schimb contracte cu statul.

Totodată, procurorii DNA îl cercetează pe Ion Stan şi pentru că ar fi primit, în perioada mai-iunie 2009, în mod indirect, în beneficiul PSD, produse pentru campania electorală în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Ion Stan candidează din partea USL pentru un nou mandat de deputat într-un colegiu din Dâmboviţa, la alegerile din 9 decembrie. Deocamdată, Stan a anunţat că nu are de gând să demisioneze din Parlament şi îşi va continua campania electorală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`