Ion Stan, la ieșirea de la DNA: Sunt nevinovat, nu am promis nimic nimănui

Ion Stan, la ieșirea de la DNA: Sunt nevinovat, nu am promis nimic nimănui

Deputatul PSD Ion Stan a părăsit sediul DNA după ce a fost audiat de către procurori, spunând că nu a fost ridicat de ofițerii anticorupție, ci că a venit de bună-voie.

„Este vorba despre un denunţ pentru trafic de influenţă. Urmează să revin mâine, pentru a se prezenta documentele care sunt în dosar şi să fac declaraţiile de vigoare. Am răspuns citaţiei de a veni astăzi la DNA, mâine voi veni din nou, pentru că eu consider că sunt nevinovat. Nu e vorba decât de trafic. Nu vreau să vă spun nimic până mâine. Nu am promis nimănui nimic, nu am promis la nimeni”, a arătat demnitarul.

”Eu nu știu nici de cazul ăsta, credeți-mă. Am acceptat să vin să mă prezint la invitația unei instituții respectabile. Nu e nimic interesant, nu vă mai înghesuiți”, a declarat avocatul acestuia.

Ion Stan, deputat de Dambovița, vicepreședinte al Comisiei SRI din Camera Deputatilor,  este acuzat de trafic de influență. Acesta ar fi cerut unui om de afaceri suma de 1.300.000 de lei, din care a primit jumătate, pentru a-l ajuta să obțină contracte pentru lucrări publice cu primăriile din județ. (detalii AICI)

În vârstă de 57 de ani, Ion Stan este deputat de Dâmboviţa, aflat la al treilea mandat consecutiv în Legislativ.  Din 1996 şi până în acest an el a fost preşedintele Organizaţiei judeţene Dâmboviţa a PSD. În 19 iunie 2012, Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD a votat, în unanimitate, schimbarea preşedintelui organizaţiei PSD Dâmboviţa Ion Stan cu noul preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu. Totuşi, Stan candidează din partea USL pentru un nou mandat de deputat într-un colegiu din Dâmboviţa, la alegerile din 9 decembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`