Deputatul Alin Trășculescu și-a anunțat demisia din Parlament

Deputatul Alin Trășculescu și-a anunțat demisia din Parlament
Foto: B1 TV

Deputatul PDL Alin Trăşculescu şi-a anunţat, marţi, demisia din calitatea de deputat. Anunţul a fost făcut chiar la începutul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor, în care parlamentarii urmau să dezbată raportul Comisiei juridice privind încuviinţarea arestării preventive a democrat-liberalului, acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Comisia juridică a decis, vineri, să încuviinţeze arestarea preventivă a lui Trăşculescu, la solicitarea ministrului Justiţiei.

Liderul PDL, Vasile Blaga, anunțase deja că partidul său îi retrage sprijinul politic iar deputaţii vor vota pentru începerea urmăririi penale.

De asemenea, Victor Ponta, a anunţat, marţi, că decizia luată în cadrul USL este de a vota propunerea Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor privind avizarea favorabilă a arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu.

Alin Trăşculescu este acuzat de trafic de influenţă şi fals. Potrivit DNA, în perioada noiembrie 2010 – noiembrie 2012, în calitate de deputat în Parlamentul României şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene Vrancea, Trăşculescu ar fi pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale iniţial suma de 50.000 de euro, care ulterior a fost majorată la 150.000 de euro.

Alin Trășculescu și-a dat demisia din Parlament

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`