Dan Diaconescu, audiat la DNA în dosarul privatizării Oltchim: „Nici azi Ponta nu a reușit să mă aresteze”

Dan Diaconescu, audiat la DNA în dosarul privatizării Oltchim: „Nici azi Ponta nu a reușit să mă aresteze”

Dan Diaconescu a trecut luni pe la DNA, unde a dat explicaţii în faţa procurorilor, după ce Remus Vulpescu, fostul şef a OPSPI, a depus o plângere împotriva sa, în cazul participării sale la licitația pentru privatizarea Oltchim. Patronul OTV s-a declarat victorios în faţa jurnaliştilor.

„Nici azi Ponta nu a reușit să mă aresteze, cred că îi va fi greu să o facă după 9 decembrie. De pe 10, Ponta va avea timp să dea declarații de aici, până când se va regăsi cu Adrian Năstase în același penitenciar. Important este, iată, că această tracasare se petrece. Noi sperăm ca adevărul să iasă la suprafaţă şi atât DJ Remus Vulpescu, cât şi Victor Ponta să fie urmăriţi penal şi apoi judecaţi pentru jaful de la Oltchim”, a spus Diaconescu.

Potrivit avocatului său, el a dat o declaraţie „amplă”, în care a prezentat detaliile din procedura de privatizare a combinatului Oltchim, transmite Mediafax.

PE 3 octombrie, Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie a sesizat Parchetul în privinţa săvârşirii de către Dan Diaconescu, patronul OTV, a infracţiunii de înşelăciune în formă continuată prin inducerea în eroare şi pentru dobândirea fără drept a calităţii de adjudecatar al Oltchim.

Dan Diaconescu, audiat la DNA: Ponta nu a a reușit să mă aresteze

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`