Gigi Becali, chemat la DNA ca martor într-un dosar disjuns din „Valiza”: Lasă că vin și ai mei la putere

Gigi Becali, chemat la DNA ca martor într-un dosar disjuns din „Valiza”: Lasă că vin și ai mei la putere

Gigi Becali a fost citat la DNA, în calitate de martor, într-un dosar disjuns din cazul Valiza. Omul de afaceri s-a prezentat miercuri dimineață în faţa procurorilor anticorupţie, pentru audieri. La intrarea în sediul DNA, patronul Stelei a declarat că dosarul Valiza este o „nebunie”.

„Aici nu e vorba de achitare. Nici nu trebuie să spui de achitare. Dosarul Valiza e un lucru care e ceva, o nebunie, adică e clar, că și acolo în rechizitoriu scrie că s-au promis bani ca să se câștige meciul. De 3 ani de zile, noi și voi știm că să dai bani să câștige un meci este premiere. Ei au spus că este corupție”, a spus Becali.

Acesta a solicitat intervenția CSM-ului și a Ministerului Justiției, precizând că un asemenea dosar nu poate sta pe rolul instanței atâția ani.

„Morar zice că legea nu e matematică, dar ce e pentru mine o dilemă? Dacă premierea nu e corupție, CSM de ce nu s-a implicat până acum? Trebuie ca Mininisterul Justiției să facă ceva, ne facem de râs. Cum să stăm cu un dosar așa timp de 3 ani de zile? Dar acum s-a schimbat. Vin și ai mei la putere”, a mai spus Becali.

Becali, audiat la DNA într-un dosar disjuns din „Valiza”

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`