Ciclistul Bradley Wiggins, câștigătorul Turului Franței de anul acesta, spitalizat după ce a fost lovit de o mașină

Ciclistul Bradley Wiggins, câștigătorul Turului Franței de anul acesta, spitalizat după ce a fost lovit de o mașină
Foto: mobbly.com

Câștigătorul Turului Franței de anul acesta, britanicul Bradley Wiggins, a fost spitalizat după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce se antrena, scrie Daily Mail.

Multiplul campion olimpic a fost accidentat de o mașină în apropierea casei sale din Wrightington, lângă Wigan, fiind transportat de urgență la spital, unde a rămas internat peste noapte pentru a fi ținut sub observație.

Britanicul de 32 de ani a suferit multiple leziuni, dar care nu îi pun viața în pericol, starea sa fiind stabilă, a informat echipa Team Sky, pentru care concurează Wiggins.

Câștigătorul Turului Franței a fost accidentat lângă o benzinărie de o mașină condusă de o femeie care nu s-a asigurat, aceasta nefiind rănită.

„Eram în birou când am auzit ce s-a întâmplat. Am alergat afară şi am văzut un bărbat pe trotuar, fără a realiza despre cine este vorba. Avea dureri mari şi credea că are câteva coaste rupte. A fost pus într-o maşină a unei persoane aflate în zonă, unde a aşteptat ambulanţa. Putea merge pe propriile picoare, dar cred că mâiniile şi coastele erau principalele sale griji”, a declarat Yasmin Smith, o angajată a benzinăriei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`