Nicolae Stan, fost deputat PSD: Dragnea vrea să ajungă prim-ministru în locul lui Ponta și va reuși, poate chiar după alegeri

Nicolae Stan, fost deputat PSD: Dragnea vrea să ajungă prim-ministru în locul lui Ponta și va reuși, poate chiar după alegeri

Fostul deputat PSD, Nicolae Stan, a declarat, marți, în cadrul emisiunii ”Aktualitatea B1” de la B1 TV, că Liviu Dragnea vrea să ajungă ministru, chiar prim-ministru și acest lucru îi va reuși.

”Sunt foarte dur cu Dragnea. Îl întreb și public. De ce domnul Dragnea candidează la funcția de deputat? Când dânsul este președintele CJ Teleorman. E primul om. Probabil vrea să ajungă ministru, prim ministru în locul lui Ponta. Precis vrea capul lui Ponta. Și o să-l și obțină. Nu va mai dura mult, patru-cinci luni de zile sau chiar după alegeri”, a explicat Stan, care a migrat de la PDL la PSD în timpul guvernării Boc.

Stan, cunoscut și sub numele de ”deputatul Bulă”, nu a fost inclus pe listele USL pentru alegerile parlamentare. În comuna Colonești din județul Olt, pe care o controlează, prezența la referendumul pentru demiterea președintelui a fost de 184%.

”Dacă n-am avut loc după ce am muncit și am ieșit primul pe țară cu colegiul meu și la locale și la referendum, n-au vrut. Îmi pare rău că am scos atât la referendum”, a declarat acesta zilele trecute după ce a aflat că nu se mai află pe liste și că va trebui să candideze ca independent. 

Nicolae Stan: Dragnea vrea capul lui Ponta și o să-l și obțină

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`