Mona Pivniceru: Nu ştiu dacă aş accepta să fiu ministru al Justiţiei şi după 9 decembrie

Mona Pivniceru: Nu ştiu dacă aş accepta să fiu ministru al Justiţiei şi după 9 decembrie

Mona Pivniceru nu ştie dacă va mai accepta funcţia de ministru al justiţiei şi după scrutinul din 9 decembrie. Ea a spus şi de cât timp ar avea nevoie pentru a pune la punct lucrurile în acest sistem al justiţiei – 4 ani. Ministrul justiţiei a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu preşedintele Traian Băsescu, aceasta fiind una normală.

Mona Pivniceru nu s-a decis ce va face după alegerile parlamentare. Ministrul Justiţiei a declarat într-o emisiune televizată că nu ştie dacă va mai accept o propunere pentru funcţia pe care o ocupă în acest moment, dar ştie de cât timp ar avea nevoie pentru a face oridine în sistemul de justiţie.

”Eu personal aş avea nevoie de patru ani pentru a putea desăvârşi acest proces de însănătoşire al sistemului. Oricine ar veni după mine vreau să continue ceea ce eu am început pentru că este singurul drum pe care se poate merge. Nu ştiu dacă aş accepta să fiu ministru al Justiţiei şi după 9 decembrie”a spus Mona Pivniceru.

Aceasta a precizat că Daniel Morar  poate coordona DNA şi DIICOT, în calitatea sa de procuror general interimar. Toto  Pivniceru a mai spus că nu crede că  Morar poate numi procurori în funcţii de conducere pe o durată de şase luni.

Cât despre relaţia pe care o are în acest moment cu Traian Băsescu, aceasta ”este o relaţie normală, instituţională” a spus ministrul.

Pivniceru nu s-a decis

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`