Crin Antonescu și Liviu Dragnea și-au depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare

Crin Antonescu și Liviu Dragnea și-au depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare

Liderul PNL, Crin Antonescu, și-a depus candidatura pentru un post de senator în Alexandria, județul Teleorman. Alături de el, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, și-a depus candidatura pentru un post de deputat, fiind pentru prima dată când va candida la alegerile parlamentare. 

”În acest moment, încerc o emoție alături de colegii mei, de toți ceilalți candidați, de conducerile locale ale USL, încerc personal o emoție pentru că revin într-un colegiu în care am mai fost parlamentar între 2000 și 2004. Sper să fie într-un ceas bun, sper să avem unul din cele mai bune rezultate la aceste alegeri și, mai ales,  sper ca împreună să facem cât mai multe pentru România, pentru Teleorman”, a declarat Crin Antonescu.  Acesta a vorbit despre formula liderul PNL – secretarul general al PSD drept una de succes. ”Cred că, între altele, această formulă în care candidăm adună și pune împreună în această bătălie președintele PNL- secretarul general al PSD. Este o formulă simbolică și un angajament pentru o unitate destinată nu doar să aducă victoria în alegeri, ci destinată să țină împreună o construcție politică în stare să guverneze bine în România. Le mulțumesc tuturor colegilor mei, suntem gata de bătălia alegerilor și bătălia guvernării pentru România și pentru Teleorman”, a mai spus acesta. 

La rândul său, Liviu Dragnea s-a arătat emoționat pentru prima sa candidatură la alegerile parlamentare.

”Sunt mai emoționat decât domnul Crin Antonescu pentru că este pentru prima dată când candidez pentru Parlament. Poate pare paradoxal, dar până acum am candidat pentru întreg județul, acuma candidez pentru o bucățică din județ, dar sunt mai emoționat. E un moment important. Sunt onorat că domnul Crin Antonescu candidează în Teleorman. Sunt onorat că candidează pe un colegiu la care candidez și eu. Teleormanul în sine este onorat, sper ca și cetățenii să ne dea încrederea pentru parlament”, a declarat acesta. 

Secretarul general al PSD a vorbit despre candidatura lui Crin Antonescu drept posibilitatea ca viitorul președinte al României să fie ales din Teleorman.

”Este o onoare pentru acest județ. Cred că rezultatul din 9 decembrie va acorda suficiente voturi și suficiente mandate în Parlament USL-ului pentru ca împreună să construim o nouă Românie, cu Victor Ponta premier și Crin Antonescu viitor președinte al acestei țări. Sper să fie o campanie plină de substanță”, a mai adăugat Dragnea.
 

Crin Antonescu și Liviu Dragnea și-au depus candidaturile în Teleorman

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie