Victor Ponta: Guvernul va cumpăra un Ford B-Max, vrem să promovăm mașinile produse în România

Victor Ponta: Guvernul va cumpăra un Ford B-Max, vrem să promovăm mașinile produse în România
Foto: motorward.com

Premierul Victor Ponta a afirmat luni, în cadrul vizitei sale la Uzina Ford de la Craiova, că Guvernul va cumpăra un model B-Max, pentru că vrea să promoveze mașinile produse în România, scrie Mediafax.

„Da, am vorbit, nu eu personal, dar la Guvern vom avea o maşină B-Max, pentru că vreau să promovăm maşinile produse în România”, a spus Victor Ponta.

Premierul i-a îndemnar pe români să cumpere mașinile produse în țară, mai ales cele făcute la Uzina Ford de la Craiova, care au ca avantaj consumul redus de carburant. „Nu sunt doar prim-ministru, sunt ca majoritatea românilor un iubitor de maşini şi sunt unul dintre beneficiarii în vremuri dificile al unui produs Ford. Reprezentanţii Ford nu ştiu, doar domnul Tăriceanu cred că ştie, că mi s-a întâmplat să mă dau şi peste cap cu o maşină Ford şi după cum bine vedeţi sunt bine sănătos. Aşa încât nu pot să urez decât ca fiecare român care va achiziţiona o maşină produsă în România să fie ca şi mine mulţumit şi mândru că avem o asemenea investiţie în România”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta le-a transmis reprezentanților companiei că Guvernul la asigura în continuare sprijin pentru continuarea investiției de la Uzina Ford.

La eveniment, alături de premierul Victor Ponta, au fost prezenţi şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, ambasadorul SUA la Bucureşti Mark Gitenstein şi preşedintele Ford Europa, Stephen Odell.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:49 - Robert Sighiartău (PNL): „Povestea asta cu dăm premierul la alt partid, ca să arătăm că împărțim puterea, este o formă de manipulare tocmai ca să nu trezească aceeași frică și teamă pe care poporul, pe bună dreptate, o are față de PSD” (VIDEO)
20:47 - Sighiartău (PNL): „PSD se pregătește deja de planul de rezervă, acela de a guverna cu AUR. Sigur, o altă formulă de AUR – încearcă prin Târziu, prin alți lideri să guverneze după alegeri cu acest partid” (VIDEO)
20:26 - Germania a înregistrat primul caz de variola maimuței. Varianta virusului este mai periculoasă
20:21 - Un român a rămas fără mașină și fără o geantă plină de bani, după ce polițiștii au descoperit ce ascundea
20:14 - Vlad Nistor, despre acuzațiile PNL la adresa PSD: Asta ar fi, cred eu, cel mai înfiorător lucru care i s-ar putea întâmpla poporului român (VIDEO)
19:58 - Pensionarii care au primit bani mai mulți din greșeală nu trebuie să îi returneze
19:51 - Nicușor Dan: „Nimeni nu verifică activitatea de urbanism a primăriilor de sector, instituțiile de control nu funcționează” / Despre acuzația că nu vrea să mai dea autorizații de construire: „E propaganda speculatorilor imobiliari” (VIDEO)
19:47 - Populația Ucrainei a scăzut alarmant de la începutul invaziei ruse. Numărul ucrainienilor care au intrat ilegal în România
19:29 - Gorj: Școală și grădiniță modernizate cu 1 milion de euro, ținute închise. Care este explicația primarului
19:28 - Există sau nu o înțelegere între PSD și AUR? Laurențiu Gîdei: Cred că lucrurile au mers prea departe. Cei doi care au lansat astfel de supoziții sunt niște amatori ai politicii, niște iresponsabili (VIDEO)