Vâlcea: Opt locuinţe de la marginea oraşului, distruse într-un incendiu puternic

Vâlcea: Opt locuinţe de la marginea oraşului, distruse într-un incendiu puternic

Opt barăci de la marginea municipiului Râmnicu Vâlcea, unde locuiau şase familii, au fost distruse într-un incendiu puternic, marţi, anunţă Mediafax. Incendiul a izbucnit la complexul „Baraca 5”, colonia „Nuci”, de la periferia municipiului, unde se află opt barăci de lemn, una lângă alta.

Toate cele şase familii au fost evacuate la timp, fără a exista victime, dar stingerea focului a fost îngreunată pentru că hidranţii din zonă nu funcţionau, pompierii find nevoiţi să aducă apa de la patru km distanţă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

„Pentru lichidarea incendiului s-a intervenit cu şase autospeciale, în cooperare cu două autospeciale de pe platforma chimică, una de la Oltchim şi una de la CET, dar hidranţii din zonă nu au putut fi folosiţi. Până la stingerea incendiului, au ars acoperişul celor opt locuinţe, pe o suprafaţă de circa 560 de metri pătraţi, şi bunurile aflate în acestea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, citat de sursă.

Reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea au spus că au declanşat o anchetă pentru a stabili cauza nefuncţionării hidranţilor, în condiţiile în care în zonă există apă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`