49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise în timpul unor bombardamente din nordul Siriei

49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise în timpul unor bombardamente din nordul Siriei
49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise miercuri în cursul unor bombardamente efectuate de către armata siriană în nordul țării. Atacturile au avut loc în Maaret al-Numan, un oraș important din...

49 de persoane, dintre care 23 de copii, au fost ucise miercuri în cursul unor bombardamente efectuate de către armata siriană în nordul țării.

Atacturile au avut loc în Maaret al-Numan, un oraș important din nordul Siriei aflat sub controlul rebelilor, transmite AFP. Bombardamentul a avut loc la un imobil de locuinţe şi o moschee situate în sud-vestul oraşului, printre victime numărându-se și 23 de copii și 6 femei.

Toate victimele prinse sub molozul imobilului au fost scoase de sub dărâmături, însă cadavrele de sub moschee nu au fost recuperate în întregime.

În urma exploziei au fost uciși și doi copii care se jucau pe stradă, dar un copil de doi ani a supravieţuit în mod miraculos, protejat în braţele tatălui său, care a fost ucis.

Exploziile au încetat în joi noapte, însă tirurile de obuze continuau vineri dimineață la ora locală 1.00 (1.00, ora României).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`