Încă un liberal împotriva lui Gigi Becali: „Prin oi înșine”, mesajul postat pe Facebook de deputatul PNL Mihai Donțu (FOTO)

Încă un liberal împotriva lui Gigi Becali: „Prin oi înșine”, mesajul postat pe Facebook de deputatul PNL Mihai Donțu (FOTO)

Colaborarea PNL-ului cu Gigi Becali pentru alegerile parlamentare din iarnă nu pare a fi pe placul tuturor liberalilor. După Tăriceanu și Vosganian, tot mai multe voci din partid se ridică pentru a critica decizia liderului Crin Antonescu. De această dată, deputatul PNL Mihai Donțu este cel care și-a ironizat șeful, postând pe Facebook un text cu o aluzie la acest subiect.

Donțu a scris pe contul său „Prin oi înşine”, o interpretare ironică a doctrinei PNL din perioada interbelică, „Prin noi înşine”. 

Postarea a fost apreciată și de Nicu Popelca, membru în organizația PNL Brașov, care a spus că Mihai Donțu nu l-a luat peste picior pe Antonescu și că fiecare are dreptul la o opinie ca „oi toți”.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat marți, la lansarea cărții „Criza financiară”, referitor la fuziunea PNL-PNG pentru alegerile parlamentare din decembrie, că preferă să rămână „demodat” şi să creadă în valori şi principii, respectiv în oamenii care manipulează ideile şi nu în cei care manipulează oile. (Detalii AICI)

De asemenea, vicepreședintele PNL Varujan Vosganian a vrut să clarifice, printr-o postare pe blog, faptul că decizia lui Crin Antonescu de a-l coopta pe liderul PNG, George Becali, pe listele USL, nu a fost luată în unanimitate. (Detalii AICI)

Conducerea PNL a decis luni începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de George Becali, şi PNŢCD – aripa Ciorbea, pentru alegerile parlamentare din decembrie. Liderul liberalilor, Crin Antonescu, a anunţat că dacă aceste discuţii vor fi încheiate cu succes, iar PNG va susţine candidaţii USL, George Becali va trebui să se înscrie într-un partid din USL pentru a candida.


Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie