Donald Trump, ironizat de Obama pentru că se îndoieşte de autenticitatea actului său de naştere

Donald Trump, ironizat de Obama pentru că se îndoieşte de autenticitatea actului său de naştere
Preşedintele american Barack Obama i-a ironizat pe cei care au îndoieli cu privire la autenticitatea actului său de naştere, şi în special pe miliardarul Donald Trump, care a participat sâmbătă seara la dineul...

Preşedintele american Barack Obama i-a ironizat pe cei care au îndoieli cu privire la autenticitatea actului său de naştere, şi în special pe miliardarul Donald Trump, care a participat sâmbătă seara la dineul anual oficial pentru corespondenţii de presă de la Casa Albă, informează AFP.
În această săptămână, administraţia prezidenţială a publicat actul de naştere complet al lui Obama, pentru a pune capăt controverselor alimentate de extrema dreaptă de mai bine de doi ani, potrivit căreia Obama s-ar fi născut în străinătate şi nu ar avea, astfel, dreptul de a fi preşedinte, potrivit Constituţiei.

În ultimele săptămâni, aceste zvonuri au fost preluate de Trump, care vrea să candideze pentru din partea republicanilor la alegerile prezidenţiale din 2012.

Invitat la dineul anual al corespondenţilor de presă de la preşedinţie, Donald Trump a primit un răspuns înţepător de la preşedintele american, care i-a sugerat să „reînceapă să se intereseze de probleme importante cum ar fi dacă «am fost, oare, cu adevărat, pe lună»”, a declarat Obama, care şi-a început discursul cu formula „dragii mei compatrioţi”, pronunţată extrem de apăsat.

Preşedintele a făcut senzaţie, anunţând că, după ce şi-a prezentat actul de naştere, este în măsură să prezinte, pentru prima dată, înregistrarea video o venirii sale pe lume, care s-a dovedit a fi scena din deschiderea filmului de desene animate „Regele Leu” al Studiourilor Walt Disney.

Dineul este cunoscut a fi mai degrabă un eveniment monden, în timpul căruia jurnaliştii şi politicienii se întâlnesc cu celebrităţi ale micului şi marelui ecran sau cu sportivi celebri.

Însă Obama nu a fost singurul care l-a luat peste picior pe magnatul american. Comediantul Seth Meyers l-a ironizat pe Trump, spunând că întreaga sa candidatură este „o glumă”, comentariu care a declanşat o mare de râsete în sală.

Se pare însă că miliardarul american nu a apreciat glumele înţepătoare ale comediantului, întrucât a stat serios şi nu a schiţat niciun gest pe parcursul întregii intervenţii a acestuia.
 

Donald Trump ironizat de comediantul Seth Meyers

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`