Crin Antonescu: PNL a votat în unanimitate un acord politic cu PNG. PSD susține colaborarea cu Gigi Becali

Crin Antonescu: PNL a votat în unanimitate un acord politic cu PNG. PSD susține colaborarea cu Gigi Becali

Președintele PNL, Crin Antonescu, a anunțat luni, după ședința Biroului Permanent al PNL, că s-a votat în unanimitate pentru un acord politic cu PNG la alegerile parlamentare din acest an, deși Călin Popescu Tăriceanu a declarat anterior că atât el cât și alți colegi liberali sunt împotriva acestei asocieri. (Detalii AICI)

„Biroul Permanent a votat o poziție de principiu favorabilă unui acord cu PNG. A fost un vot unanim, favorabil pentru colaborarea și susținerea electorală a acestei formațiuni pentru USL. Nu fac un simpozion despre Becali, când se va definitiva, vă voi da toate informațiile”, a declarat Antonescu, precizând că și colegii din PSD sunt în favoarea colaborării cu partidul lui Becali.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Gigi Becali să candideze în același colegiu cu Dan Diaconescu, liderul PNL a răspuns afirmativ.

„Există posibilitatea să candideze în același colegiu da, ar fi un frumos derby”, a spus Antonescu.

Toate detaliile candidaturii vor fi stabilite până vineri, atunci când consiliul director va anunţa oficial toate candidaturile şi repartizarea candidaţilor şi asta chiar dacă sunt şi liberali care nu susţin această colaborare.

Vezi AICI cum l-a jignit Gigi Becali pe candidatul PNL Gheorghe Carp.

Liberalii s-au reunit luni în şedinţa Biroului Permanent, pentru a vota cererea finanţatorului Stelei, Gigi Becali, de a se înscrie în PNL, pentru a candida la alegerile parlamentare într-un colegiu din Sectorul 6.

Antonescu: Am semnat o colaborare cu PNG pentru parlamentare

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_24461').select();" id="embed_text_24461" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`