Incendiu în centrul Bucureștiului: Focul a fost stins după o oră și jumătate

Incendiu în centrul Bucureștiului: Focul a fost stins după o oră și jumătate

UPDATE 16:25 Focul a fost stins de către pompieri după o oră și 30 de minute de intervenție, mansarda fiind cea mai afectată.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, se fac cercetări pentru a evita o eventuală reizbucnire a focului, având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile aflată în imobil.

Un imobil situat în centrul Bucureștiului, pe strada Tache Ionescu, a luat foc, joi la amiază, pompierii fiind alertaţi în jurul orei 14.30 şi intervenind cu cinci autospeciale cu apă şi spumă.

Nu se cunosc informații despre daune sau victime.

Incendiul ar fi izbucnit la nivelul acoperișului unei case cu două etaje și mansardă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București, Daniel Vasile, citat de Mediafax.

Suprafața afectată este de aproximativ de 200 de metri pătrați.
În imobil locuiesc 30 de familii, şapte persoane fiind evacuate la momentul incendiului.

Chiriaşi ai imobilului care a luat foc în centrul Capitalei spun că muncitori au venit joi, fără să anunţe locatarii, şi au turnat smoală pentru a izola acoperişul, imobilul fiind în administrarea DAFI, fostul ICRAL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare