Mariana Câmpeanu îşi cere scuze pentru acuzaţiile aduse lui Traian Băsescu: Am dat vina exclusiv pe președinte, de data asta nu a fost vinovat

Mariana Câmpeanu îşi cere scuze pentru acuzaţiile aduse lui Traian Băsescu: Am dat vina exclusiv pe președinte, de data asta nu a fost vinovat
Foto: gov.ro

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, și-a cerut scuze, miercuri, în legătură cu acuzaţiile pe care i le-a adus preşedintelui Traian Băsescu pentru nepromulgarea legii privind indemnizațiile pentru mame. Precizările vin după ce Preşedinţia a respins acuzaţiile, explicând că legea nu a fost încă depusă la Administraţia Prezidenţială.

În timpul unei conferinţe de presă susţinută la Palatul Victoria, Mariana Câmpeanu şi-a motivat eroarea spunând că a înțeles greșit că deputații ar fi avut drept decizional.  

”Legea nu mai este blocată, eu îmi cer scuze, am făcut o eroare. Eu am înțeles că avem drept cameră decizională Camera Deputaților și, în clipa în care a fost semnată, am crezut că procedura s-a încheiat. Trebuia semnată și la Senat, de aceea a mai întârziat. Eu îmi cer scuze, am dat vina exclusiv pe domnul președinte și iată că de data asta nu a fost vinovat”, a declarat Mariana Câmpeanu. 

Ministrul Muncii l-a acuzat, luni, pe președintele Traian Băsescu că nu a promulgat legea privind majorarea indemnizațiilor și că din această cauză nu le poate introduce în plată.

Mariana Câmpeanu: Am greșit, eu am dat vina pe președinte și nu a fost vinovat

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`