O femeie din Germania este acuzată pentru pruncuciderea a cinci dintre copiii săi

O femeie din Germania este acuzată pentru pruncuciderea a cinci dintre copiii săi
O femeie din nordul Germaniei a fost reţinută de autorităţi, fiind acuzată de pruncuciderea a cinci dintre copii săi. Femeia şi-a recunoscut deja vina când a mărturisit că şi-a ucis doi dintre copii, într-un...

O femeie din nordul Germaniei a fost reţinută de autorităţi, fiind acuzată de pruncuciderea a cinci dintre copii săi. Femeia şi-a recunoscut deja vina când a mărturisit că şi-a ucis doi dintre copii, într-un dosar rămas nerezolvat, deja înfiinţat la poliţie, susţine BBC News. Femeia se afla sub urmărire de mai mulţi ani, după ce, în 2006, s-a găsit corpul fără suflare al unui nou născut lângă o plantă, aruncat în oraşul Flensburg.

Următorul copil ucis de mama criminală, acum în vârstă de 28 de ani, a fost găsit într-o parcare de maşini în 2007.

Femeia este suspectată şi de pruncuciderea altor trei copii pe carei-a omorât imediat ce le-a dat naştere, anunţă poliţia din Flensburg. La reşedinţa acesteia s-au găsit ulterior alte trei cadavre, pe care femeie le ascunsese în pivniţă.

Potrivit procurorului Ulrike Stahlmann-Liebelt, femeia şi-a ucis copii fiind speriată că soţul său o va părăsi dacă îi va mai dărui alţi copii pe lângă cei doi pe care deja îi au împreună. Aceasta a mai declarat că soţul femeii nu avea idee de celelalte sarcini ale femeii.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`