Peste 1.000 de clienţi Distrigaz Sud, afectaţi în urma incendiului din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti

Peste 1.000 de clienţi Distrigaz Sud, afectaţi în urma incendiului din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti
Foto: agentia.org
Distrigaz Sud a informat, vineri seară, că 1.200 de clienţi casnici şi non-casnici au fost afectaţi în urma incediului izbucnit în cartierul Drumul Taberei din Bucureşti, după ce o conductă de gaz a fost avariată în timpul lucrărilor la linia de metrou Drumul Taberei – Pantelimon, informează Mediafax.

Dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost anunţat vineri, în jurul orelor 18.30, de existenţa unui incendiu în zona Drumul Taberei 65, sector 6, Bucureşti.

Echipe de intervenţie ale Distrigaz Sud s-au deplasat urgent la faţa locului pentru a lua primele măsuri de siguranţă, “izolând perimetrul şi sistând alimentarea cu gaze naturale în zonă”, conform sursei citate.

Peste 1.200 de clienţi ai Distrigaz Sud au fost afectaţi. Alimentarea cu gaze naturale a clienţilor se va relua în cursul zile de sâmbătă, după ce defectul va fi remediat de echipele de intervenţie.

Reprezentanţii companiei au constatat o agresiune asupra unei conducte de gaz în timpul efectuării lucrărilor la linia de metrou Drumul Taberei – Pantelimon de către firma executantă, Astaldi”, informează sursa citată.

Angajatii companiei Distrigaz Sud Reţele nu executau lucrări în zona respectivă la momentul producerii incidentului.

Reprezentanţii companiei mai spun că “societăţile care efectuează lucrări de modernizare ce pot afecta conductele reţelei de distribuţie că au obligaţia să solicite un aviz tehnic şi consultanţă tehnică operatorului de distribuţie de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Reţele”.

Un incendiu a izbucnit, vineri seară, în cartierul Drumul Taberei din capitală, după ce o conductă de gaz a fost avariată de un muncitor, în timpul lucrărilor de la Metrou. Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, zeci de persoane au fost evacuate. Nu există victime. Zona este izolată şi ţinută sub supraveghere.
 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”