Avalanșă de comentarii negative la adresa premierului Portugaliei, după ce a anunțat măsurile de austeritate pe Facebook

Avalanșă de comentarii negative la adresa premierului Portugaliei, după ce a anunțat măsurile de austeritate pe Facebook
Un mesaj postat pe Facebook de Pedro Passos Coelho, premierul Portugaliei, în care a anunțat cât de prost se simte deoarece trebuie să anunțe noi măsuri de austeritate, a provocat mânia utilizatorilor site-ului de...

Un mesaj postat pe Facebook de Pedro Passos Coelho, premierul Portugaliei, în care a anunțat cât de prost se simte deoarece trebuie să anunțe noi măsuri de austeritate, a provocat mânia utilizatorilor site-ului de socializare, care au postat mii de comentarii negative, relatează Financial Times.

Mesajul de sâmbătă al lui Pedro Passos Coelho a atras nu mai puțin de 33.000 de comentarii până luni dimineață, cele mai multe critice, în care este atacat pentru măsurile de austeritate considerate nedrepte. Acum numărul lor a ajuns la peste 43.000.

”Domnule prim ministru, mandatul dumneavoastră abia a început, și deja se dovedește un dezastru, șomajul a devenit un fapt comun în viața de zi cu zi”, i-a scris unul dintre utilizatori.

”Este clar că nu ați avut vreodată o slujbîă cu jumătate de normă și salariu de 2 euro pe oră, și nici nu ați încercat să împărțiți un cotlet de porc la trei persoane”, se arată în alt comentariu. Multe dintre acestea nu au fost însă așa de blânde, unele persoane chiar l-au înjurat. Cu toate acestea, premierul a primit și câteva mii de like-uri la mesaj.

Avalanșa de comentarii de pe pagina de Facebook a lui Passos Coelho a sosit după anunțul său de vineri seara referitor la un nou pachet de măsuri de austeritate prin care Portugalia încearcă să respecte condițiile pachetului de ajutor extern în valoare de 78 miliarde euro.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`