Ministrul japonez pentru servicii financiare, găsit mort la 73 de ani. Ipoteza poliției: suicidul

Ministrul japonez pentru servicii financiare, găsit mort la 73 de ani. Ipoteza poliției: suicidul
Ministrul nipon pentru servicii financiare, Tadahiro Matsushita, a fost găsit mort în reședința sa, confirmă Etsuko Horita, un membru al staffului de la biroul regional al acestuia. Bărbatul a fost găsit fără...

Ministrul nipon pentru servicii financiare, Tadahiro Matsushita, a fost găsit mort în reședința sa, confirmă Etsuko Horita, un membru al staffului de la biroul regional al acestuia. Bărbatul a fost găsit fără suflare în propria casă, iar decesul său a fost confirmat la spital. Poliția suspectează că acesta s-ar fi sinucis, anunță Bloomberg.

Poliția metropolitană din Tokyo investighează un incident de la reședinta lui Matsushita după ce s-a primit un telefon de la acea adresă la ora locală 4:59.

Ipoteza siucidului o susțin și agențiile de presă Jiji și Kyodo, în timp ce televiziunea privată Fuji TV susține că acesta s-ar fi spânzurat.

Matsushita, care a intrat în guvernul nipon în luna iunie, era membru al Noului Partid al Poporului și făcea parte din Parlament încă din 1993. La numirea sa în funcție, acesta a promis că va continua investigațiile agenției în cazul Nomura Holdings Inc, cea mai mare firmă de brokeraj din țară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`