Summit-ul APEC, Rusia: Putin discută cu Hillary Clinton despre rezolvarea crizei din Siria

Summit-ul APEC, Rusia: Putin discută cu Hillary Clinton despre rezolvarea crizei din Siria
Conferinţa anuală a liderilor celor 21 de ţări care au ieşire la Oceanul Pacific, forumul Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC) a început în această dimineaţă la Vladivostok, în Rusia. Dincolo de...
Conferinţa anuală a liderilor celor 21 de ţări care au ieşire la Oceanul Pacific, forumul Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC) a început în această dimineaţă la Vladivostok, în Rusia.
 
Dincolo de subiectele economice, în cadrul reuniunii se va discuta şi despre situaţia din Siria, informează Turkishweekly.net

Vladimir Putin şi secretarul american de stat, Hillary Clinton, vor încerca să ajungă la o înţelegere privind rezolvarea crizei din această ţară.

Întâlnirea a fost propusă de Statele Unite şi va continua discuţia care a avut loc în timpul summit-ului G20 între preşedinţii Vladimir Putin şi Barack Obama.

Moscova a investit 20 de miliarde de dolari (15,8 miliarde de euro) în Vladivostok, oraşul care găzduieşte săptămâna aceasta conferinţa anuală a liderilor celor 21 de ţări care au ieşire la Oceanul Pacific, forumul Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC), scrie Business Insider.

Rusia este pentru prima oară gazdă a forumului APEC şi are ocazia de a impresiona Asia, în contextul în care Europa este în declin.

Portul Vladivostok, unul dintre faimoasele oraşe cu porţile închise, a fost neglijat timp de 30 de ani. Moscova a pregătit în grabă oraşul pentru a găzdui conferinţa, investind 20 de milioane de dolari în renovare.
 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`