Crin Antonescu, presat de colegii de partid să ceară excluderea lui Ioan Rus din PSD

Crin Antonescu, presat de colegii de partid să ceară excluderea lui Ioan Rus din PSD
Foto: evz.ro

Crin Antonescu este presat de colegii săi de partid să facă presiuni în interiorul USL pentru excluderea din PSD a fostului ministru de Interne, Ioan Rus.

Potrivit EVZ, doi liberali i-au cerut lui Antonescu acest lucru, în ședința conducerii PNL de joi, şi anume vicepreședinții Norica Nicolai și Dan Radu Rușanu.

În ultima perioadă, Ioan Rus a lansat mai multe atacuri la adresa președintelui PNL. La începutul acestei săptămâni, Rus le-a cerut colegilor din PSD să desemneze un candidat propriu pentru următoarele alegeri prezidențiale. Fostul ministru de Interne și președintele PNL au avut mai multe confruntări în perioada de după referendumul de demitere a lui Traian Băsescu.

Ioan Rus l-a acuzat pe șeful liberalilor că l-a presat să modifice numãrul cetățenilor români cu drept de vot.

„În loc să-mi dea un telefon sã mă întrebe, pe telefonul ăla, cu care e legat de ministrul de Interne, să mă întrebe cum e cu astea, în loc să mă întrebe, a ales să meargă la televiziune și să se certe cu mine prin televiziuni, că am ceva de ascuns, că mint, că ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bilă neagră. Nu-l șterg de pe listă, dar o perioadă nici nu l-aș mai număra, pentru mine a fost o deziluzie.” a spus Ioan Rus într-o emisiune televizată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`