MRU devine oficial președintele Forței Civice: Alături de el vin și foștii miniștri PSD Ion Bazac și Marian Săniuță

MRU devine oficial președintele Forței Civice: Alături de el vin și foștii miniștri PSD Ion Bazac și Marian Săniuță
Convenţia Naţională a Forţei Civice, desfăşurată, vineri, la Sala Polivalentă, a adus surprize pe lista candidaţilor la postul de vicepreşedinte. Aici au apărut mai multe nume de persoane care au fost la PSD şi PNL, unii dintre ei chiar foști miniștri, conform Gandul.

În cadrul reuniunii, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales în funcţia de preşedinte al Forţei Civice, iar Adrian Iuraşcu a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte. Singurul candidat pentru funcţia de secretar general a fost Ştefan Pirpiliu, fost deputat PDL.

Pe lista candidaţilor pentru funcţia de vicepreşedinte se regăsesc mai multe nume care au fost la PSD şi PNL. Astfel, fostul ministru al Sănătăţii din guvernarea PSD – PDL, Ion Bazac, candidează pentru un post de vicepreşedinte, iar fostul deputat PSD Marian Săniuţă, și el fost ministru de Internedin partea PSD, candidează tot pentru un post de vicepreşedinte. Aceste candidaturi au fost anunțate chiar de Eduard Tălmăcean, fost membru PDL.

De asemenea, foştii membri PNL, Cristian Popescu ex-preşedinte PNL Sector 2 şi Adrian Semcu ex-preşedinte PNL Prahova şi un apropiat al lui Dinu Patriciu candidează pentru un post de vicepreşedinte.
 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie