Divorţul anului în România: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se despart după o căsnicie de 13 ani!

Divorţul anului în România: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se despart după o căsnicie de 13 ani!

Vestea care plana asupra lumii mondene de la noi a fost confirmată: Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorţează! Cei doi nu mai formează un cuplu.

Antrenorul a fost cel care și-a dorit să pună capăt acestei căsătorii. Reghe s-a mutat din vila din Snagov unde locuia împreună cu nevasta lui, susțin sursele noastre. Acesta s-a mutat într-un apartament din București.

Cei doi s-au căsătorit pe 14 iunie 2008, iar anul acesta s-au împlinit exact 13 ani de la unul din cele mai frumoase momente din viața lor. Reghe şi Prodanca au împreună un băiat, pe Laurențiu Junior, pe care impresara l-a născut în luna august a anului 2008, la câteva luni după ce s-a căsătorit cu acesta.

De ce divorţează Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan?

Prodanca a negat de fiecare dată că lucrurile nu ar fi tocmai roz în căsnicia ei. Anamaria chiar spunea, anul trecut, că s-a săturat de acest subiect și că este tratată ca o adevărată regină de soțul ei.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Vocile din lumea mondenă spun că Reghe şi Prodanca divorţează pentru că ar fi dispărut încrederea reciprocă dn cuplu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`