O fetiță de patru ani a fost găsită nevătămată în mașina în care se aflau rudele sale împușcate mortal în Alpii Francezi, la opt ore după sosirea forțelor de ordine

O fetiță de patru ani a fost găsită nevătămată în mașina în care se aflau rudele sale împușcate mortal în Alpii Francezi, la opt ore după sosirea forțelor de ordine
O fetiță de patru ani a fost găsită ascunzându-se în BMW-ul înregistrat în Marea Britanie în care se aflau trupurile neînsuflețite a trei alte persoane, rude ale sale, împușcate mortal într-un atac din...

O fetiță de patru ani a fost găsită ascunzându-se în BMW-ul înregistrat în Marea Britanie în care se aflau trupurile neînsuflețite a trei alte persoane, rude ale sale, împușcate mortal într-un atac din Alpii Francezi.

Potrivit BBC, aceasta, speriată, a stat ascunsă la picioarele mamei sale decedate, iar polițiștii nu au văzut-o decât la opt ore după ce au ajuns la fața locului, deoarece nu li s-a permis să deschidă portierele, pentru a nu deranja scena crimei.

Procurorul Eric Maillaud a afirmat că fetița, care vorbea engleză, a fost găsită ascunzându-se în spatele picioarelor uneia dintre femei pe la miezul nopții, în noaptea de miercuri spre vineri. „A stat ascunsă în spatele trupruilor neînsuflețite în jur de opt ore și nu s-a mișcat în tot acest timp,” a spus acesta.

Pe lângă cele trei persoane, o altă fetiță, de șapte sau opt ani, a fost grav rănită și transportată la spital, dar se pare că se află într-o condiție mai stabilă joi dimineață. În plus, și un biciclist a fost găsit mort, fiind și el împușcat. Se crede că a vrut să le ajute pe celelalte victime în timpul atacului, probabil un jaf armat, agresorul trăgând și asupra lui.

Atacul a avut loc la marginea unei păduri din apropiere de regiunea turistică a Lacului Annecy. Ofițeri ai forțelor de poliție au confirmat că victimele sunt de naționalitate britanică și stătuseră într-o tabără din apropiere.

Vezi AICI mai multe detalii despre atacul din Alpii Francezi

Urmăriți B1TV.ro și pe
`