Un nou caz „Onești” a fost evitat. Mascații au salvat două femei sechestrate și bătute

Un nou caz „Onești a fost evitat. Mascații au salvat două femei sechestrate și bătute

Un nou caz „Onești” a fost evitat la Craiova. Mascațiiau intervenit în forță într-un imobil în care se aflau sechestrate două femei. Forțele de ordine au reușit să intre pe fereastră, pentru a salva persoanele bătute, amenințate cu moartea și ținute cu forța.

Cele două femei sechestrate sunt soția și soacra unui bărbat în vârstă de 60 de ani, care, duminică seara, a fost imobilizat și reținut pentru audieri. Acestuia i s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și violență în familie. În prezent, el se află la un spitaj de psihiatrie. Potrivit soției, bărbatulavea deseori probleme de comportament.

Cele două femei, salvate cu ajutorul unei scări

La apartamentul din Craiova s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție din cadrul Secției 3 din Craiova,luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj și un echipaj din cadrul ISU Dolj.

Persoanele sechestrate au fost eliberate după ce forțele de ordine au reușit să intre pe fereastră, la etajul 1, cu ajutorul unei scări.

Intervenția s-a finalizat cu succes, iar persoanele impicate nu au suferit vătămări corporale grave. Potrivit anchetatorilor, bărbatul le-ar fi agresat fizic pe femei în cursul nopții de 5 spre 6 iunie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`