Mirel Rădoi l-a umplut de nervi pe Helmuth Duckadam: „Să ai așa aroganță, mi se pare prea mult!”

Mirel Rădoi l-a umplut de nervi pe Helmuth Duckadam: „Să ai așa aroganță, mi se pare prea mult!
Foto: Inquam Photos / Alex Nicodim

Helmuth Duckadam, fost portar la Steaua și al naționalei României, s-a înfuriat după ce „tricolorii” au pierdut în fața Angliei, după mai bine de 50 de ani și mai ales, după declarațiile selecționerului Mirel Rădoi.

„Eroul de la Sevilla” nu acceptă explicația lui Mirel Rădoi, potrivit căreia l-a înlocuit pe Deian Sorescu, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, pentru a-l proteja de o accidentare.

Pentru declarațiile de după meci, Rădoi a fost etichetat drept „arogant” de către Helmuth Duckadam.

„Referitor la Mirel, după ce vii după patru înfrângeri, și cu echipe cu care n-ai mai pierdut, să ai așa aroganță, mi se pare prea mult. Eu l-am susținut pe Mirel și îl susțin în continuare, dar mi s-a părut de o aroganță întâlnită doar la FRF. Să nu stai și tu puțin, să îți faci o autocritică, să recunoști că ai greșit.

Să spui că l-ai scos pe Sorescu să nu se accidenteze, adică el nu mai putea juca jumate de oră? Deja ne iei la mișto. Să-și asume schimbările, au fost total neinspirate, n-au adus un plus. Să-și asume, așa nu mi se pare corect, cu aroganță”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Digi Sport.

Prima victorie a Angliei în fața României, în ultimii 51 de ani

România a pierdut duminică seara, în fața Angliei, în amicalul disputat la Middlesbrough, scor 1-0. Deian Sorescu, Florin Niță și Mario Camora se numără printre „tricolorii” care au avut prestații bune în fața selecționatei conduse de către Southgate.

A fost avalanșă de ocazii la poarta României, dar Florin Niță a avut din nou, o prestație eroică. Englezii au avut două bare și au ratat chiar și un penalty, prin Henderson, dar și naționala lui Rădoi a avut ocazii importante, prin Ivan. Unicul gol al meciului a fost înscris de către Rashford, de la 11 metri. Debutantul Căpușă a făcut fault în careu după doar un minut de la intrarea în teren, când l-a înlocuit pe Sorescu.

Pentru Anglia a fost prima victorie în fața României, în ultimii 51 de ani. Până ieri, „tricolorii” aveau trei victorii și trei egaluri.

Înainte de fluierul de start, jucătorii ambelor echipe au îngenuncheat sub semnul Black Lives Matter. Singurii jucători care au avut curajul de a rămâne în picioare au fost Nedelcearu și Stanciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”