Ludovic Orban: Am avut o discuție cu Florin Cîțu și va exista între noi un gentleman’s agreement care să ducă la o competiție onestă și pozitivă (VIDEO)

Ludovic Orban: Am avut o discuție cu Florin Cîțu și va exista între noi un gentleman's agreement care să ducă la o competiție onestă și pozitivă (VIDEO)

Ludovic Orban a sus’inut un discurs în deschidereaConsililului Național al Partidului. Candidatul la șefia PNL a anunțat că va între el și Florin Cîțu va exista o înțelegere

„Va fi o competițiede viziuni, proiecte, obiective, care să arate că PNL are capacitatea de a asigura o bună guvernare și saltul în dezvoltare de acare are nevoie țara. Salut, Florin, intrarea în cursă! Am avut o discuțiecu domnulCîțu și va exista între noi un gentleman’s agreementpe care sper să-l respectetoțimembrii PNL și care să ducă la o competițieonestă, pozitivă, în care să arătămbogățiade resurse umanea PNLși capacitatea de genera oferte de guvernare”, a spus Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Preşedintele PNL a menţionat că se va schimba componenţa Comisiei de organizare a alegerilor din PNL, pentru că la momentul în care s-a votat componenţa, în Biroul Executiv nu se cunoştea intrarea în cursă a lui Florin Cîţu. Comisia de organizare a Congresului trebuie să fie imparţială şi astfel ea va fi condusă de Theodor Stolojan, care este neutru, şi va avea câte patru membri din partea fiecărui candidat

Urmăriți B1TV.ro și pe
`