Marcel Ciolacu anunță că va merge la întâlnirea cu Florin Cîțu: Mergem cu dl. Jianu din partea IMM-urilor şi cu dl. Costin din partea sindicatelor

Marcel Ciolacu anunță că va merge la întâlnirea cu Florin Cîțu: Mergem cu dl. Jianu din partea IMM-urilor şi cu dl. Costin din partea sindicatelor
Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat cine sunt persoanele care îl vor însoţi la întâlnirea cu Florin Cîţu, în care va fi pus în discuţiePlanulNaţional de Redresare şi Rezilienţă.

„Eu nu pot decât să mă bucur că până la urmă primul ministru şi-a găsit timp să stea de vorbă şi cu opoziţia pe PNRR, dar şi mai mult mă bucură faptul că s-au hotărât să vină cu el transparent şi să îl prezinte în Parlament. Nu este nevoie de un vot, unele state au făcut acest vot. (..) Aş vrea să fiu foarte clar: acest plan nu e nici al puterii, nici al opoziţiei, este al Românei, statul român şi toată clasa politică trebuie să aducă cât mai mulţi bani astfel încât nivelul de trai al românilor să crească. Asta este logica”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv, potrivit News.ro.

„Mâine am hotărât – pentru că nu este un plan politic, nu e al puterii sau al opoziţiei – am hotărât să mergem cu doi reprezentanţi, respectiv cu domnul Florin Jianu din partea IMM-urilor şi cu domnul Dumitru Costin din partea sindicatelor. M-a invitat pe mine şi cu cine consideră PSD să meargă la aceste discuţii. Dacă nici capitalul românesc, firmele româneşti, cred că cele mai afectate în pandemie, nu au găsit o pârghie de dialog cu primul ministru, deci angajatorii, nici sindicatele nu au găsit această pârghie, respectiv sindicatele, să aibă o discuţie cu primul ministru, atunci o să o înlesnim noi. O să mai merg cu specialişti din PSD şi nu în ultimul rând cu europarlamentarul Victor Negrescu care este şi pârghia între partid şi familia socialistă europeană”, a explicat Ciolacu.

„Nu mă deranja să mă cheme nici la Vama Veche, mă duceam şi acolo. Dacă domnul Cîţu se simte mai confortabil la Vama Veche mă duceam şi acolo, eu nu am astfel de mândrii”, a mai spusliderul PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”