Chioșcuri demolate cu scandal în stația de metrou Petrache Poenaru, marți seară

Chioșcuri demolate cu scandal în stația de metrou Petrache Poenaru, marți seară
Inquam Photos / George Calin

Un nou episod dinepopeea demolării chioscurilor de la metrou.A fost scandal marți seară, în stația Petrache Poenaru, unde angajații ADP au mers să pună la pâmânt spațiile comerciale ilegale.

Un comercian a încercat cu toate mijloacele să-și apere afacerea în fața demolatorilor. La fața locului se aflau atât polițiștii, cât și jandarmii, iar întreaga ceartă s-a petrecut chiar sub ochii lor.

„Am venit am cerut documentele în baza cărora se demolează aceste spaţii până la ora 12:30. S-a refuzat prezentarea unor documente. Până la urmă, Poliţia Locală Sector 6 a prezentat o dispoziţie de primar, semnată acum în miez de noapte se pare.

Vom continua în instanță să ne facem dreptate, nu avem puterea să ne luptăm cu abuzurile statului. Aici sunt mai multe instituții ale statului, Poliţia Locală, Jandarmeria, Poliţia Metrou care în loc să aprere salariaţii de la metrou, permite salariaţilor să facă abuzuri”,a spus proprietarul spațiului comercial, potrivit antena3.

Metrorex a notificat firma care administrează spațiile comerciale din stațiile de metrou că, în regim de urgență, să fie eliberate și predate către administratorul rețelei de transport subteran toate spațiile comerciale amplasate în incinta stațiilor de metrou. Termenul limită stabilit a fost data de 2 aprilie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`