Nicușor Dan anunță că bugetul Primăriei Capitalei a fost deblocat. S-a ajuns la o formă acceptată de toată lumea

Nicușor Dan anunță că bugetul Primăriei Capitalei a fost deblocat. S-a ajuns la o formă acceptată de toată lumea
Foto: Facebook/ Nicusor Dan

S-a ajuns la un acord în ceea ce privește forma finală a bugetului Capitalei, în urma discuțiilor de joi seară, a anunțat Primarul General, Nicușor Dan, într-o postare de Facebook.

„Discuțiile de joi seară privind bugetul Capitalei au înregistrat progresele sperate. Am convenit o serie de ajustări la proiectul de buget, ajungând astfel la o formă acceptată de toată lumea.

Sigur, nu e un buget perfect, dar e pasul necesar și corect pentru a începe investițiile în Capitală și pentru a elimina datoriile și problemele…Vom lucra împreună în continuare, inclusiv în perspectiva rectificării din a doua parte a anului, pentru a îmbunătăți abordarea în chestiunile bugetare… E posibilă convocarea în următoarele ore a unei ședințe de Consiliu General, în care vom supune din nou la vot proiectul de buget, cu modificările agreate”, a anunțat edilul.

Bugetul Capitalei a fost respins cu 17 voturi „pentru”, 22 „împotrivă” și 14 abțineri, după ce consilierii USR PLUS i-au cerut primarului general Nicușor Dan să retragă proiectul pentru că nu a fost dezbătut, iar veniturile „nu sunt realistice”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`