Stailer – platforma pentru programări la salon ce revoluționează lumea

Stailer - platforma pentru programări la salon ce revoluționează lumea

De multe ori ai pățit să suni la salonul preferat însă stilistul tău era ocupat din cale-afară. Nu obții o programare cu una cu două, ci trebuie să o planifici cu cel puțin câteva zile înainte. Totuși, acum nu mai este cazul deoarece a apărut Stailer. Cu ajutorul său, cu câteva clickuri și un simplu search, platforma îți găsește toate saloanele disponibile din orașul tău care să te primească chiar și în aceeași zi dacă-ți dorești.

Ce beneficii ai cu Stailer

În primul rând, este complet gratuită și cui nu-i plac astfel de lucruri? Platforma Stailer.ro deține momentan în listă saloane importante din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și mai nou și București. Folosind filtrele precum locația, genul tău, tipul de serviciu dorit, precum și data și ora la care ești tu disponibil, Stailer îți afișează pe pagina din mâna ta fix ce te interesează. Este un concept inovativ, iar dacă ai făcut vreodată shopping online în orice domeniu, fie că ai căutat haine sau poate un laptop nou, știi că filtrele îți aduc doar posibilitățile care se pliază pe dorințele tale.

În al doilea rând, este un mod mult mai eficient și rapid de a-ți face și gestiona programările. Nu mai trebuie să deschizi taburi peste taburi, să dai telefoane peste telefoane, consumându-ți energia, alegându-te doar cu frustrări că nu are nimeni timp să te primească. Stailer îți deschide noi orizonturi către alte saloane profesionale, spre deosebire de cele 3 cu care te-ai obișnuit. Tu doar trebuie să ai puțin curaj și voință, pentru a le permite și celorlalți stiliști pricepuți în domeniul de hair&beauty să te răsfețe pe măsura așteptărilor sau chiar să ți le întreacă. Fiecare dintre ei a urmat cursuri de specialitate și se perfecționează constant, pentru a fi mereu în pas cu tendințele și tehnicile actuale. Când cauți saloane de coafura in Bucuresti, ai toate șansele să obții chiar și în ziua respectivă o programare cu ajutorul Stailer.

Cum te mai ajută Stailer

Platforma devine practic agenda ta personală pentru programări online. Ții evidența mult mai ușor pe unde ai fost dacă îți faci un cont client, însă nu este musai. Chiar și fără acesta îți poți face câte programări îți dorești. Însă, contul vine cu mai multe avantaje. Pe lângă faptul că știi pe unde ai fost, dacă ai fost satisfăcut de servicii și vrei să revii, Stailer îți trimite și remindere pentru fiecare programare. În secolul vitezei câteodată uiți și să respiri, noroc de creier că se pune pe pilot automat. Stailer este conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbații care pun preț pe îngrijirea personală.

Pentru fiecare salon în parte ai disponibile informații esențiale precum prețul, timpul unei lucrări realizate și chiar locația prin Google Maps a salonului, ca tu să nu te rătăcești vreodată mergând în cercuri. Fiecare stilist din universul Stailer îți oferă o idee a iscusinței mâinilor lui, prin pozele atașate ale lucrărilor realizate în salon. Astfel tu știi mereu ce se potrivește preferințelor tale.

Stailer devine cu pași mici și siguri, platforma care va acapara domeniul de beauty, așa că fii tu primul dintre prietenii tăi care-l utilizează ca să te poți lăuda mai târziu că tu știai de mult de el.

Pentru alte informații scrie la [email protected].

Urmăriți B1TV.ro și pe
`