Trustul Intact, implicat activ în politică: Antena 3, proteste în sprijinul puterii (VIDEO)

Trustul Intact, implicat activ în politică: Antena 3, proteste în sprijinul puterii (VIDEO)
Foto: B1 TV

Înarmaţi cu portavoci şi steaguri, Mihai Gâdea şi Mircea Badea au planuri mari în privinţa protestelor. Aceştia afirmă că vor să organizeze o emisiune chiar în mijlocul mulţimii.

“Dacă acest fenomen va continua, cine știe poate vin într-o seară și fac o emisiune de undeva de aici”, a spus Mihai Gâdea.

Directorul postului de televiziune Antena 3, Mihai Gîdea şi colegul său de trust Mircea Badea s-au plimbat în jurul Palatului Cotroceni în semn de protest faţă de revenirea lui Traian Băsescu în fruntea ţării.

Cei doi s-au alăturat astfel acţiunii de stradă iniţiată de liberalul Ioan Ghişe, după ce decizia CCR de invalidare a referendumului din 29 iulie a fost publicată în Monitorul oficial.

“Îmi place că poporul vrea să se mişte, să se plimbe. E o zonă frumoasă aici. Cred că vin şi mâine”, a spus Mircea Badea.

Nu este prima dată când jurnaliştii din trustul lui Dan Voiculescu se implică activ în politică. După instalarea Guvernului Ponta, Oana Stancu, Victor Ciutacu, Bogdan Chireac şi alţi jurnalişti au fost surprinşi Palatul Victoria, în timpul şedinţelor de guvern.

Mihai Gâdea şi Mircea Badea se implică activ în mişcările de stradă organizate împotriva lui Traian Băsescu.

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie