Prefectul Capitalei: Programul magazinelor, prelungit astăzi și vinerea viitoare, în București

Prefectul Capitalei: Programul magazinelor, prelungit astăzi și vinerea viitoare, în București

Vești bune pentru bucureșteni. Programul magazinelor va fi prelungit astăzi, 23 aprilie și vinerea viitoare, pe data de 30 aprilie. Alin Stoica, prefectul Capitalei, a făcut anunțul, în cursul acestei după-amiezi.

Astăzi, în prima zi a weekendului de Floriiși în Vinerea Mare, pe 30 aprilie, magazinele vor fi deschise până la ora 20:00, în loc de ora 18:00.Și circulația va fi permisă până la ora 21:00, în loc de ora 20:00, a mai precizat prefectul.

În câteva săptămâni, programul la magazine și la terase ar putea fi prelungit până la ora 21:00, a transmis Alin Stoica.

Rata de infectare la nivel național a scăzut foarte puternic în ultimele zile, respectiv săptămâni. Doar trei zone mai sunt în scenariul roșu: București – 4,15, Ilfov – 4,13, Cluj – 4,04.

Ludovic Orban: „Colegii din guvern vorbesc deja despre un plan de revenire la normalitate”

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a vorbit despre situația epidemiologică, la nivel național, în cursul zilei de vineri. Potrivit fostului premier, Guvernul are în vedere noi măsuri de relaxare.

„Suntem pe un trend descendent, clar. Colegii din guvern vorbesc deja despre un plan de revenire la normalitate, pe măsură ce scade incidența șic rește procentul de populație care se vaccinează. Și eu îmi doresc să merg la teatru, la film, la restaurant și evident, orice român își dorește să revină la o viaă normală.Trebuie să o facem gradual (…)”, a declarat Ludovic Orban

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`