Problema aglomerației din magazine. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, susține că va discuta cu retailerii pentru a găsi noi soluţii (VIDEO)

Problema aglomerației din magazine. Prefectul Capitalei, Alin Stoica, susține că va discuta cu retailerii pentru a găsi noi soluţii (VIDEO)
Foto:Inquam Photos / Octav Ganea

Prefectul Capitalei aproape reacţionează după ce a văzut haosul din magazine în urma aplicării măsurii de a le reduce programul până la ora 18.00, în weekend. Alin Stoica spune că va monitoriza mai îndeaproape situaţia şi apoi va discuta cu retailerii pentru a găsi noi soluţii pentru evitarea aglomeraţiilor, informează B1 TV în Jurnalul orei 18.00, prezentat de Dan Gabor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Alin Stoica, reacție la aglomerațiile din magazine, după scurtarea programului în weekend

„Am inițiat contactele pentru a cere date despre ce s-a întamplat în primul weekend în care au fost măsurile aplicate, vineri, sâmbătă, duminică, pentru că weekendul trecut doar duminica a fost aplicată masura, și, pe baza datelor respective, să avem apoi o discuție pe propuneri de măsuri în așa fel încât să se evite aglomerațiile.

Am văzut ca în unele locuri au fost aglomerații, nu știm dacă tipul ăsta de dinamică a fost în toate magazinele. În alte magazine nu a fost aglomerație și atunci trebuie să vedem dacă sunt afectate mai degrabă magazinele mici, de cartier, sau care sunt intervalele orare și să discutam eventuale propuneri că să evităm aglomerarea”, a declarat Alin Stoica.

Așadar, prefectul Capitalei a văzut, dar încă nu s-a lămurit ce trebuie făcut. Mai monitorizează și va iniția discuții pentru a căuta soluții să se evite aglomerația din magazine.

„Dar asta se va întâmpla în primele zile ale săptămânii următoare. O să avem contacte dese în primele zile, în așa fel încât să venim cu… adică să avem datele respective, să le analizăm și apoi să avem și un set de propuneri, dacă trebuie. În funcție de ce date disponibile vor fi și… măsurile trebuie să vizeze evitarea aglomerării, evident”, a mai declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)